Ring mig op

Om MH

Du behøver kun
én leverandør

MH er et moderne teknikselskab, der har samlet el, VVS, ventilation og varmeenergi under et tag. Vi løser alle typer opgaver i alle størrelser inden for disse faggrupper i hele landet.

Vi giver vores kunder skræddersyede løsninger med den samme høje kvalitet i alle projektets dele, fra kun én leverandør.

Vores stærke teams af projektledere, montører og installatører kan både projektere, udføre, optimere og vedligeholde alle vores løsninger. På den måde kan vores kunder overlade hele projektet til os og koncentrere sig om deres kerneforretning.

Medarbejder på stillads

- Vi tror på, at kunderelationen er det vigtigste parameter for et vellykket projekt

Dialog og samarbejde

Dialog og samarbejde er en central del af vores arbejde. Alle vores samarbejdsrelationer starter med, at vores specialister går i dialog med jer om jeres problemer og ønsker, for at sikre jer den bedste rådgivning.
Dette udmønter sig i en række krav til budgetramme, ønsker om funktionalitet og det visuelle udtryk, som vi gør en dyd ud af at indfri. Vi imødekommer ligeledes ønsker til rapportering i løbet af projektet, hvad enten det er i form af ugentlige møder eller månedlige skriftlige statusrapporter.

Hos MH er vi stolte fageksperter, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere et stykke førsteklasses håndværk til den aftalte tid. Med førsteklasses håndværk mener vi selvfølgelig kvalitetsløsninger, men ligeså vigtigt er det, at vores løsninger er på forkant med den teknologiske udvikling og udviklingen indenfor lovgivning og dokumentationskrav. Vi vil levere de bedste, men også de mest fremtidssikrede og energivenlige løsninger til vores kunder.

Vi udfører alle
typer opgaver

Mindre opgaver - privat

Når du bestiller én af vores ydelser som privatkunde foregår det, som du er vant til, når du bestiller en håndværker. Opgaven bliver oprettet i vores sagsstyringssystem, hvorefter den lægges ud til den ansvarlige medarbejder, der kontakter dig og giver et prisoverslag, samt tidspunkt for hvornår han kan komme og udføre opgaven.

Større opgaver - erhverv

Når du som erhvervskunde samarbejder med MH, sammensætter vi altid et fast projektteam. Det giver dig store fordele, da vores team opbygger et dybtgående kendskab til dine ejendomme, installationer og dig som kunde. Vi oplever også, at den personlige relation mellem vores team og dine driftsansvarlige styrkes herved, hvilket gør dialogen om de enkelte opgaver nemmere og sikrer projektet fremdrift.

Mission

MH skaber moderne tekniske løsninger i en kundeorienteret, dokumenteret, standardiseret og styret proces med en sund økonomi. Vi leverer den aftalte kvalitet, tid og pris til gavn for vores kunder og projekter. Vi værner om vores kunder og miljøet ved løsningsorienteret samarbejde og klare aftaler. Vi tager hånd om vores medarbejdere ved at sikre udvikling, medbestemmelse og et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Vision

Vores vision er, at 9 ud af 10 kunder vil anbefale os til andre, samt at 9 ud af 10 medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Værdier

Behovsorienterede: Vi lytter til kundens behov – såvel ønsker som problemer. Vi sætter os i kundens situation og forstår, hvilken værdi vi tilfører kunden.

Udviklingsorienterede: Vi investerer i personlig og faglig udvikling, samt investerer i ny relevant teknologi. Vi deler vores viden og erfaring med andre, hvor det giver mening og betydning.

Sociale: Vi interesser os for samværet og menneskerne bag. Vi er positive, udviser respekt og holder pæn tone.

Stolte: Vi løser opgaverne som aftalt – Vi holder hvad vi lover. Vi leverer den rette kvalitet. Vi værner om sikkerheden og miljøet på arbejdspladsen.

Engagerede: Vi ser muligheder fremfor begrænsninger og vi tager initiativer og handler.

Nytænkende: Vi involverer ny teknologi og bidrager til nye måder at løse opgaverne på.