Book en håndværker

Book din håndværker online og spar tid

Book din el, vvs, ventilation eller varmeenergi opgave online og få overblik over priser.
Du kan også booke en håndværker på timebasis eller bestille et uforpligtende tilbud.

Book

Ring mig op

El

Elektricitet er med til at give liv til vores moderne samfund, får hverdagen til at glide og som gør produktionen gnidningsfri. Samtidig er det afgørende for samfundets positive udvikling, at vi alle har et klogt elforbrug. Det kræver moderne el-løsninger, der er tilpasset individuelle behov og sikrer bærdygtighed i samfundet.

Elinstallation

Hos MH har vi dygtige elektrikere der løser alle typer opgaver inden for elinstallation: fra basale installationer i private hjem til intelligente løsninger til industri. Hvad enten der er tale om lamper i et køkken eller installationer på store entrepriser, rådgiver vi i, hvilke løsninger der får hverdagen eller produktionen til at glide – og hvordan elforbruget kan minimeres.

Vi udfører alt i elarbejde, hvad enten det er din eltavle der skal skiftes eller HFI der skal skiftes til HPFI – så kan vi hjælpe dig. Ligesom vi klarer alle opgaver inden for elektricitet, internet og Wifi. Hvis du mangler lys, er det MH du skal ringe til.

Vi laver alt lige fra at trække ledninger, lave spots, lamper
eller anden belysning.

Vi gør tingene ens – hver gang. Fælles arbejdsmetoder og strukturerede opfølgningssystemer

Sikring

Hos MH hjælper vi vores kunder med at passe på deres værdier ved at projektere, installere og vedligeholde totalløsninger inden for sikringsteknik. Vi udfører løsninger indenfor:

Adgangskontrol (ADK)
Adgang til bygninger med kortlæsere eller briksystemer samt porttelefoni i boligkomplekser.

Automatisk brandalarmering (ABA)
Automatisk brandalarmering internt i bygninger eller med alarmlinje til brandvæsenet, herunder alarmering med tale- og tonevarsling (AVA).

Videoovervågning (TVO)

Fra simpel videoovervågning i boliger, som man kan følge på sin smartphone til videoovervågning af industri og bygninger.

Tyverisikring (AIA)

Fra en simpel, effektiv tyverialarm i sommerhuse til tyverisikring i industri– og erhvervsbygninger med delvis til– og frakobling af bygningsdele og med mulighed for sammenkobling med adgangskontrol (ADK).

Fiber/data

Datakommunikation er en uundværlig del af hverdagen i moderne hjem og kontorer. Hos MH projekterer, installerer og vedligeholder vi alle løsninger indenfor området. Hvad enten dit behov er opsætning af et trådløst internet i dit hjem eller en komplet netværksløsning til dit kontor, kan vores specialister klare opgaven.

Generatoranlæg og UPS

MH projekterer, installerer og vedligeholder generator– og UPS-anlæg. Anlæg der sikrer, at din nødstrømsløsning lever op til de nødvendige krav om driftssikkerhed. Vores samarbejdspartnere har et bredt sortiment af generator– og UPS-anlæg, og vi kan derfor med garanti finde en løsning, der passer til dine specifikke behov.