Book en håndværker

Book din håndværker online og spar tid

Book din el, vvs, ventilation eller varmeenergi opgave online og få overblik over priser.
Du kan også booke en håndværker på timebasis eller bestille et uforpligtende tilbud.

Book

Ring mig op

Faggrupper

MH har samlet el, VVS, ventilation og varmeenergi under et tag. Vi løser alle typer opgaver uanset størrelse for private og erhverv indenfor og på tværs af disse fagområder. Vores stærke teams af projektledere, montører og installatører kan både projektere, udføre, optimere og vedligeholde alle vores løsninger.

Du kan som kunde derfor overlade hele projektet til os og koncentrere dig om din virksomheds kerneforretning. Vi søger desuden at være på forkant med den teknologiske udvikling og udviklingen indenfor lovgivning og dokumentationskrav. På den måde sikrer vi, at vores løsninger er mest muligt fremtidssikrede og energivenlige.

Orange el ikon

El

Moderne el-løsninger
Tilpasset dine behov

Elektricitet er i stigende grad det, som giver liv til vores moderne samfund, som får hverdagen til at glide, og som gør produktionen gnidningsfri. Samtidig er det afgørende for samfundets positive udvikling, at vi alle har et klogt elforbrug. Dette kræver moderne el-løsninger, der er tilpasset individuelle behov og sikrer bærdygtighed i samfundet. Vi sætter os ind i din situation, så vi kan levere driftssikre el-løsninger inden for den aftalte økonomiske og tidsmæssige ramme.

Læs mere
MH-VVSteknik, VVS, Montør, gulvvarme, Frederik Schønemann, MH-Group, Entreprise
Orange VVS ikon

Vvs

Driftssikre, energieffektive
VVS-løsninger

Vi er alle vant til, at vand og varme strømmer ind og ud ad vores bygninger og huse – og vi er alle afhængige af det: En dansker bruger i gennemsnit 108 liter vand om dagen, hvoraf størstedelen er opvarmet. Af samme årsag er der altid mulighed for at optimere samt penge at spare. Det er alt sammen noget, vi beskæftiger os med indenfor fagområdet VVS, og her er MH specialister. Vi varetager både små opgaver for private og større VVS-entrepriser, hvor vi lægger vægt på nøje planlægning, projektgranskning og opgavestyring baseret på en bred viden og erfaring inden for VVS-området.

Læs mere
Orange ventilations ikon

Ventilation

Ventilations- og udsugningsløsninger, der giver det optimale indeklima

Langt de fleste mennesker bruger størstedelen af deres liv indendørs, alt imens mange har den opfattelse, at frisk luft er noget, der er udenfor. Med den rette ventilation i din bolig eller erhvervsejendom behøver det ikke at være sådan. MH er specialister i at finde de bedste ventilations- og udsugningsløsninger, der giver din bygning det optimale indeklima, og som selvfølgelig lever op til de gældende regler indenfor miljø og arbejdsmiljø.

Læs mere
Orange varmeenergi ikon

Varmeenergi

Bærdygtige, miljørigtige
og grønne energikilder

Varmeenergi er et hyppigt debatteret område – og det med god grund. Der er nemlig udviklet talrige moderne energikilder og adskillige måder at optimere sit varmeforbrug. Hos MH oplever vi, at vores kunder har et stort uudnyttet potentiale på området, men vi ved også, at mange gerne vil spares for besværet ved en eventuel omlægning af deres energiforbrug – for hvorfor ændre noget der fungerer? Vi forstår problematikken, men vi står fast på, at vores brede viden og erfaring inden for området gør os i stand til sætte ind akkurat de steder, hvor den økonomiske og miljømæssige gevinst opvejer besværet ved en omlægning. Det er vigtigt, at vi tænker i bærdygtige, miljørigtige og grønne teknikløsninger.

Læs mere