Book en håndværker

Book din håndværker online og spar tid

Book din el, vvs, ventilation eller varmeenergi opgave online og få overblik over priser.
Du kan også booke en håndværker på timebasis eller bestille et uforpligtende tilbud.

Book

Ring mig op

VVS

Forbrug af vand og varme er et område, hvor der mulighed for at optimere samt penge at spare. Det er noget, vi beskæftiger os med indenfor fagområdet VVS. Vi lægger vægt på nøje planlægning, projektgranskning og opgavestyring baseret på en bred viden og erfaring inden for VVS-området.

Vand, varme og afløb

MH håndterer al forsyning af vand, gas og varme ind i ejendomme samt afløb ud af ejendomme; fra installation af en håndvask i en privatbolig til projektering, udførsel og vedligeholdelse af omfattende installationer til industrianlæg. Hvad enten vi udfører små opgaver eller store projekter, går vores specialister i dialog med jer for at udvikle og driftssikre energieffektive løsninger. Vi varetager også al service og vedligeholdelse for at sikre, at installationerne fungerer uden afbrydelser.

Blik

Hos MH er vi fagligt stolte blikkenslagere, der laver sublimt håndværk skræddersyet til dine behov. Vi udfører alle former for blikarbejde på alle slags ejendomme. Det indbefatter blandt andet tagrender, skotrender, nedløb, blikinddækninger og kvisteinddækninger. Folk med sans for detaljen, har et højt ønske om blikarbejde tilpasset den enkelte entreprise eller udfordring. Det kan betale sig på langt sigt – og så ser det super flot ud!