Book en håndværker

Book din håndværker online og spar tid

Book din el, vvs, ventilation eller varmeenergi opgave online og få overblik over priser.
Du kan også booke en håndværker på timebasis eller bestille et uforpligtende tilbud.

Book

Ring mig op

Ventilation

Langt de fleste mennesker bruger størstedelen af deres liv indendørs, alt imens mange har den opfattelse, at frisk luft er noget, der er udenfor. Med den rette ventilation i din bolig eller erhvervsejendom behøver det ikke at være sådan. MH finder de bedste ventilations– og udsugningsløsninger, der giver din bygning det optimale indeklima, og som selvfølgelig lever op til de gældende regler indenfor miljø og arbejdsmiljø.

Ventilation

MH udfører alle former for skræddersyede ventilationsløsninger og -systemer til bolig, kontorer, butikker samt industri. Vi installerer komfortventilation, der sikrer et behageligt og sundt indeklima – samt installationer, der sikrer den nødvendige køling af større serverrum. Derudover røgventilation til kantiner og restaurantområder, der ventilerer røgen i tilfælde af røgudvikling ved brand. Vi servicerer, vedligeholder og rengør alle vores ventilationsløsninger. På den måde vil dit ventilationssystem blive ved med at fungere optimalt samtidig med, at jeres energiforbrug holdes nede.

Vi er engagerede, når vi ser muligheder frem for begrænsninger – og når vi tager initiativer og handler.

Udsugning industri

MH leverer totalløsninger inden for udsugning, herunder udsugningsanlæg til parkeringskældre, storkøkkener, værksteder og industrianlæg. Vi kan levere og installere standard udsugningsanlæg, eller skræddersy en løsning til dine behov. I begge tilfælde sørger vi for at servicere, vedligeholde og rengøre dit udsugningssystem, så dit anlæg fortsætter med at fungere optimalt samtidig med, at energiforbruget minimeres.